Τα Νέα του Συλλόγου
---------- . ----------


Η πρώτη ανακοίνωση


Η ακόλουθη ανακοίνωση είναι η πρώτη που δημοσιεύθηκε στα «Νέα του Συλλόγου», στις 12/3/1999.
Η τακτική ανάρτηση ειδήσεων και ανακοινώσεων του συλλόγου ξεκίνησε το 2001.



ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
1949 - 1999
---------- . ----------
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του σχολείου να οργανώσει πανηγυρική εκδήλωση. Για το σκοπό αυτό συστάθηκε ειδική επιτροπή από μέλη του Δ.Σ. (Ε. Αγγελάκος '57, Π. Πεχλιβανίδης '61, Β. Γιαννακάκος '59, Γ. Δραμυτινός '57, Χρ. Κασιμάτης '73, Μ. Μπαξεβάνης '70, Κ. Παπανδρέου '61).
Το πρώτο μέλημα της επιτροπής αυτής είναι η δημιουργία μιας δραστήριας ομάδας, από μέλη της αναβρυτινής κοινότητας, που θα αναλάβει όλα τα οργανωτικά θέματα της εκδήλωσης και για το λόγο αυτό έστειλε σε όλα τα μέλη την επιστολή που ακολουθεί:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ
__________________________
MAIL BOXES ETC (140) - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 24 - Τ.Κ. 153 42 - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
http://www.anavryta.org - E-mail: saeea@anavryta.org
Αθήνα, 5 Μαρτίου 1999

Αγαπητοί φίλοι Αναβρυτινοί,

Όσο και αν φαίνεται μακρινό και απόμακρο το 1949, εντούτοις η Αναβρυτινή ιδέα και η ανάμνηση, των κρύων εκείνων ημερών του Οκτωβρίου, ακολουθεί την ιδρυτική μας ομάδα. Τα θερμά χρόνια που ακολούθησαν για το σχολείο, για το Σύλλογο Αποφοίτων και για αυτούς που φοίτησαν και ένιωσαν το βάρβαρο ξύπνημα με το κρύο νερό και το εξ ίσου "καλοκαιρινό" τρέξιμο ανάμεσα στους χιονισμένους σχοίνους, θυμίζουν ακόμη πολλά στους 400 απόφοιτους, που κράτησαν εκείνη την ιδρυτική ιδέα στα πολύτιμα κειμήλια της προσωπικής και οικογενειακής τους προϊστορίας.
Ήρθε η ώρα, εμείς οι 400, μετά 50 χρόνια, να σκύψουμε ευγενικά και να τιμήσουμε ακριβώς αυτή την ιδέα, που ζεί μέσα μας, νέα και σφριγηλή, όπως τότε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει μια εξαιρετική εκδήλωση με την ευκαιρία της 50ης επετείου από την ίδρυση του σχολείου μας. Ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι, η εκδήλωση αυτή, να θυμίσει στους παλαιούς και να γνωρίσει στους νεώτερους, την αίγλη και την λαμπρότητα των εκδηλώσεων που οργανώναμε στο παρελθόν και συγχρόνως να τιμήσει όλους τους απόφοιτους/μέλη του συλλόγου, για την αφοσίωσή τους στις αρχές και το πνεύμα του σχολείου μας.
Για τον σκοπό αυτόν, απευθυνόμαστε σε όλους σας, επιζητώντας την πολύτιμη συνδρομή σας. Έχοντας κατά νου την αποτελεσματικότητα, την ευρηματικότητα και τον ζήλο που επέδειξαν οι κυρίες των συναποφοίτων μας σε ανάλογες επιτυχείς προσπάθειες του πρόσφατου παρελθόντος, απευθυνόμαστε ειδικά σ' αυτές, (συζύγους, αδελφές, κόρες, ...).
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, το ταχύτερο δυνατό, ποιά από τις κυρίες της οικογένειάς σας επιθυμεί να συνδράμει, το έργο της "Επιτροπής διοργάνωσης" της εκδήλωσης. Θα χρειαστούμε εθελόντριες, που θα μπορούν να αφιερώσουν αρκετό χρόνο, θα έχουν ιδέες και εμπειρίες και την δυνατότητα να προσφέρουν διάφορες οργανωτικές υπηρεσίες, να κάνουν επαφές, να κλείσουν συμφωνίες κλπ., κλπ.
Η επιτροπή διοργάνωσης αποτελείται από τους παρακάτω απόφοιτους: Παντελή Πεχλιβανίδη (που προεδρεύει την επιτροπή), Κωστή Παπανδρέου (που θα συντονίσει κάθε επαφή με το εξωτερικό), Γιώργο Δραμυτινό, Βασίλη Γιαννακάκο, Μιχάλη Μπαξεβάνη και Χρήστο Κασιμάτη. Είναι προφανές ότι όλοι είναι στην διάθεσή σας.
Με στόχο όλα να είναι απολύτως έτοιμα και οργανωμένα, ώστε η εκδήλωσή μας να γίνει περί το τέλος Νοεμβρίου της τρέχουσας χρονιάς, κανονίσαμε κιόλας την πρώτη συνάντηση, (κυριών και μελών της επιτροπής), για την Τρίτη 23 Μαρτίου 1999, στις 19.00. Ο χώρος της συνάντησης θα σας κοινοποιηθεί εγκαίρως και μόλις εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Προς τούτο αφήστε το μήνυμά σας (οπωσδήποτε τηλέφωνά σας ή όποιο άλλο πρόσφορο μέσω επαφής) σε ένα από τα: Τηλ.: 41 34 503 (Χρ. Κασιμάτη), Fax: 72 90 531 (Παντ. Πεχλιβανίδη)
E-mail: saeea@anavryta.org (του συλλόγου μας).
Τηλ: (0044) 171 - 229 56 76 (Κωστής Παπανδρέου, από 10 μέχρι 23 Μαρτίου)

Θα είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας εαν το ενδιαφέρον σας είναι τέτοιο, ώστε η εκδήλωση που σχεδιάζουμε να καταγραφεί ως "η εκδήλωση της χρονιάς".

Πολύ φιλικά,

Παντελής Πεχλιβανίδης
---------- . ----------


Στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση: saeea@anavryta.org και γράψτε μας νέα δικά σας ή άλλων αποφοίτων και καθηγητών του Σχολείου.